Nieuw project van 333travelcare in 2017

Na het succes van de vele donaties van het project Mary Sweet Orphanage in Noord Thailand gaat 333travelcare in 2017 het Ban Nai Soi Community Learning Center project in Mae Hong Son ondersteunen.

Dit keer steunen we de leerlingen van een heel bijzondere Thaise school. De komende tijd zullen we jullie meer over de school vertellen en laten zien hoe wij de leerlingen helpen.

Eerst een introductie:
In het noordwesten van Thailand, tegen de Birmese grens, wonen veel vluchtelingen kinderen die niet naar school kunnen. Vaak omdat hun ouders te arm zijn om het lesgeld te betalen of omdat ze te ver weg wonen.

Het ‘Ban Nai Soi Community Learning Center’ geeft deze kinderen kans op een betere toekomst. De ouders en leerlingen betalen de opleiding door te werken, bijvoorbeeld in de moestuin of bij het opknappen van gebouwen. Door extra te werken, verdienen de families een stabiel maandloon en worden ze zelfredzaam.

De school voorziet in uitstekend onderwijs, maaltijden en onderdak. Na afronding van het middelbare school programma kunnen de leerlingen zich aanmelden voor een Thaise universiteit of ander vervolgonderwijs. En de school doet meer, zo zorgt ze bijvoorbeeld voor positief contact tussen de lokale (Thaise) bevolking en de (Birmese) migranten.

Snel meer over de ontwikkelingen op het Ban Nai Soi Community Learning Centre.

Blijf ons volgen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van 333travelcare

p.s. Dit project wordt begeleid en ondersteund door de stichting Philanthropy Connections gevestigd Chiang Mai, Noord Thailand.