Bahn Ruam Jai

Een thuis voor bergstam kinderen in Noord Thailand

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oud-onderwijzeres Seewigaa Kittiyoungkun creëerde samen met haar staf een nieuw thuis voor de kinderen die aan haar werden toevertrouwd. Met oneindig geduld en liefde helpt ze ‘haar kleintjes’ om zelfstandige en onafhankelijke volwassen mensen te worden.

Op een speelse manier leert ze hen koken, gewassen verbouwen en kleren vermaken, zodat de kans groot is dat ze later hun eigen inkomen zullen kunnen genereren.

Vanwege de economische crisis verloor Bahn Ruam Jai haar grootste sponsor. Voor de toekomst zijn donaties hart nodig om zo dit project in stand te houden en de kinderen zekerheid te geven voor de toekomst.

Bekijk hier een film over het Bahn Ruam Jai project.

klik hier om uw donatie te doen.

Voor 2014 / 2015 heeft 333TRAVELCARE gekozen om het project Bahn Ruam Jai in Noord Thailand te steunen. Bahn Ruam Jai is een tehuis waar 40 kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar worden opgevangen en verzorgd.

Ze komen uit zeer arme bergdorpen in Noord-Thailand en kregen in hun korte leventje te maken met drugs- en/of seksueel misbruik.

Sommigen van hen hebben geen ouders meer, in andere gevallen leven de ouders nog wel maar zitten zij gevangen of zijn ze niet in staat voor hun kind te zorgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op 11 maart start 333TRAVELCARE de actie : 1 Euro voor elke nieuwe volger van de 333TRAVEL facebook pagina. Op dit moment zijn er 26.252 volgers en tot aan de 30.000 volgers zal 333TRAVELCARE voor elke nieuwe volger 1 Euro doneren aan het project "Bahn Riam Jai". ( de actie loopt t/m 31 mei )

Deel de facebook post om deze actie zo tot een groot succes te maken !