Over ons

333TRAVELCARE

Jeeva Jothy 333TRAVELCARE

333TRAVELCARE is een initiatief van 333TRAVEL met als doel de minder bedeelde mensen in Azië met langdurige projecten te ondersteunen om uiteindelijk zelf in hun eigen bestaan te voorzien.

Als oprichter van 333TRAVEL was ik eind 2004 en in 2005 zeer nauw betrokken bij de hulpverlening in Zuid Thailand waar grote delen van de kust verwoest waren door de golven van de Tsunami.

Ons hele team was zeer begaan met het lot van de mensen daar.
Alarmerende berichten van onze vrienden Thaise collega's en klanten in Zuid Thailand waren voor ons een reden om direct in actie te komen.

Naast een coördinerende rol in de repatriëring van onze klanten hebben we voor de zwaar getroffen lokale bevolking een inzamelingsactie opgezet.

Met deze kleinschalige actie die toen 3 maanden heeft gelopen hebben wij ruim € 5000,- ingezameld. In april 2005 is het geld persoonlijk door onze medewerkers aan de slachtoffers overhandigd.

Deze bijzondere en ingrijpende gebeurtenis heeft voor altijd een onuitwisbare indruk gemaakt en de basis gelegd om in 2011 dit werk op een gestructureerde manier voort te zetten onder de naam 333TRAVELCARE.

Op deze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen die zich plaats vinden op de projecten en laten we zien wat er met de donaties gebeurd.

Wij hopen ook op uw steun.

Vriendelijke groeten,

Arno van Uffelen en het team van 333TRAVELCARE

333TRAVELCARE Baan Ruhm Jai