Making connections

Maart 2015, bezoek van Maartje Sak aan Philantrophy Connections en Bahn Ruam Jai in Chiang Mai. 

Connecties maken waardoor mensen in staat zijn zichzelf en elkaar te helpen, dat is de filosofie achter Philanthropy Connections. Zo kwam ik, door een tas met kinderkleertjes waar ik geen bestemming voor had en wat zoekwerk op internet, in contact met 333TRAVELCARE. Zij brachten mij  in contact met Philanthropy Connections en via deze organisatie kwam ik weer in terecht bij Bahn Ruam Jai, een tehuis in Noord-Thailand waar 40 kinderen worden opgevangen en verzorgd.

bezoek aan het project 333travelcareTijdens mijn vakantie bracht ik samen met mijn dochtertje van drie, mijn vader die al 20 jaar in Thailand woont en een aantal lieve mensen van Philanthropy Connections een bezoek aan dit kindertehuis. We werden er ontzettend vriendelijk ontvangen door mevrouw Seewigaa, de directrice van het tehuis. Een slimme vrouw, die met oneindig veel geduld en liefde helpt  van deze kinderen zelfstandige volwassen mensen te maken. De kinderen volgen allemaal een opleiding en wonen samen in het tehuis, waar ze leven als een grote familie. Ze kweken er hun eigen groenten, runnen er een klein eettentje, verkopen spulletjes in hun tweedehands winkeltje en er is een honden- en katten opvang.

Ook bezochten we het kantoor van Philanthropy Connections. Waar we eveneens vriendelijk werden ontvangen door Sallo Polak en zijn collega’s die zich inzetten voor mensen in kwetsbare situaties. Ze ondersteunen lokale organisaties die deze mensen helpen een zelfstandig, menswaardig bestaan op te bouwen.

Mooi om te zien hoe deze mensen zich inzetten voor het goede doel! bezoek aan het projectHelaas ben ik zelf niet in staat om een grote financiële donatie te doen, maar als ontwerper ga ik Sallo en zijn team bij Philanthropy Connections helpen bij het ontwerpen van nieuwe brochures, banners en website, zodat zij nog lang door kunnen gaan met dit mooie werk! www.philanthropyconnections.org

333TRAVELCARE, bedankt voor het maken van de eerste connectie!

Groetjes,

Maartje