Goed nieuws van het Ban Nai Soi project

We beginnen dit jaar met goed nieuws! De bouw van de jongensslaapzaal in het Thaise Ban Nai Soi Community Learning Centre (BNSCLC) is succesvol afgerond. Samen met onze partnerorganisatie Stichting Philanthropy Connections hebben we zo bijna twintig kinderen een kans op een betere toekomst gegeven.

Veel leerlingen van het BNSCLC zijn Birmese migrantenkinderen. Vaak wonen zij te ver weg om elke dag op en neer te reizen.

Ze kunnen dus alleen onderwijs volgen als ze ook op school kunnen overnachten. In onze eerdere updates over dit project (zie hier en hier), kunnen jullie meer lezen over de werkwijze van het BNSCLC.

 

De nieuwe slaapzaal voorziet in alle basisbehoeften van de leerlingen. Het is een schone, veilige en comfortabele plek; alle jongens slapen samen in een ruimte, maar hebben ook de gelegenheid om zich even terug te trekken. Door de bouw van deze slaapzaal kon de school maar liefst achttien nieuwe leerlingen aannemen.

333travelcare is de trotse hoofdsponsor van dit project; het voelt als een voorrecht om bij te dragen aan de toekomst van kansarme kinderen.

Het geld dat 333travel en hun donateurs hebben opgehaald, maakt echt een verschil in het leven van deze kinderen, hun families en gemeenschappen.

 

 

We danken ook onze co-sponsor Amazing Asia Tours voor hun financiële steun.

Dit project werd uitgevoerd door Stichting Philanthropy Connections, gevestigd in Chiang Mai, in samenwerking met het BNSCLC.

Met vriendelijke groet,

het team van 333travelcare