Ban Nai Soi Community Learning Center

Een veilige omgeving voor kansarme kinderen

 

 

De school voorziet in uitstekend onderwijs, maaltijden en onderdak. Na afronding van het middelbare school programma kunnen de leerlingen zich aanmelden voor een Thaise universiteit of ander vervolgonderwijs.

De school doet meer, zo zorgt ze bijvoorbeeld voor positief contact tussen de lokale (Thaise) bevolking en de (Birmese) migranten.

In het noordwesten van Thailand, tegen de Birmese grens, wonen veel vluchtelingen kinderen die niet naar school kunnen. Vaak omdat hun ouders te arm zijn om het lesgeld te betalen of omdat ze te ver weg wonen.

Het ‘Ban Nai Soi Community Learning Center’ geeft deze kinderen kans op een betere toekomst. De ouders en leerlingen betalen de opleiding door te werken, bijvoorbeeld in de moestuin of bij het opknappen van gebouwen. Door extra te werken, verdienen de families een stabiel maandloon en worden ze zelfredzaam.

Met de donaties die we via 333travelcare ontvangen gaan wij letterlijk een steentje bijdragen. We zorgen dat er dit jaar een veilige, goede en grote slaapzaal voor 18 jongens wordt gebouwd.

Steun jij ook dit project en doe je mee ?

Bekijk hier een film over het Ban Nai Soi Community Learning Center.

Klik hier om je donatie te doen.